Posna pita sa sojom i šampinjonima se priprema na sledeći način:
Soju popariti vrelom vodom.
Šampinjone iseckati na listiće i prodinstati.
Posebno propržiti crni luk, dodati dobro ocedjenu soju i propržiti, pa na kraju dodati i šampinjone i začine.
Prašak za pecivo dodati tek kad se fil ohladi.
Kore filovati, bez prskanja zejtinom, redom, iseći na kocke pre pečenja i preliti pre pečenja sa: u jogurt čašu pomešati pola pivo-pola zejtin, po rezovima.
Sastojci za posne perece na starinski način:800g mekog brašna,20g svežeg kvasca,kašičica šećera,2 šolje ulja,kašika soli,500ml mlake vode,susam.
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.
U reduSaznaj više