Posni paprikaš od kečige se priprema na sledeći način:
Kečiga se očisti, posoli i prelije sa malo sirćeta.
Posle pola sata se osuši i iseče na komade.
U međuvremenu se na ulju proprži sitno seckan crni luk, dodaju mu se komadi ribe, so, biber, kašika aleve paprike, krompir isečen na komade, sok od paradajza i sve se zajedno prokrčka.
Na kraju se doda vino, a ako je sok gust i malo vode.
Sastojci za posnu salatu sa lignjama:lignje (kolutovi i krakovi),3 koluta limuna,1 čen belog luka,3 kašike maslinovog ulja,1 kašičica morske soli,sveži peršun,1 manji krastavac,200g čeri paradajza,1/2 glavice ljubičastog luka,maslinovo ulje,sveša rukola,sok od polovine limuna,1/2 kašičice bibera,1/2 kašičice tucane paprike.
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.
U reduSaznaj više