Riba sa pečurkama i limunom se priprema na sledeći način:
U većem tiganju zagrejte ulje pa u njega položite celi, očišćeni čen belog luka i seckani crni luk, dodajte 2 kašike mlake vode, posolite, pobiberite, poklopite i kuvajte nekoliko minuta dok sva voda ne ispari.
Dodajte očišćene i na kolutiće isečene šampinjone, posolite i dinstajte dok ne omekšaju.
Dodajte riblje filete, prelijte vinom, dodajte struganu limunovu koru i dinstajte pet minuta, pa ribu okrenite, prelijte limunovim sokom i kuvajte još dva-tri minuta.
Sastojci za posnu tortu od čokolade:
Za koru:
300 g smeđeg šećera,
250 g posnog margarina,
300 g pirovog brašna,
40 g sojinog brašna,
60 g kakao praha,
300 ml sojinog mleka,
1/2 kašičice ekstrakta vanile,
kesica praška za pecivo.
Za krem:
750 ml sojine pavlake,
450 g posne crne čokolade,
80 g smeđeg šećera,
1/2 kašičice ekstrakta vanile.
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.
U reduSaznaj više