Riblja pašteta

Riblja pašteta

Advertisement

Potrebno je:

  • 1 kg bele ribe,
  • glavica crnog luka,
  • ulje,
  • biber,
  • so.

Priprema:

  1. Riba se obari u ekspres loncu.
  2. Iz ribe se povade krupnije kosti, pa se dva puta samelje u mašini zajedno sa seckanim crnim lukom, uljem, solju i drugim začinima.
  3. Masa se meša dok se dobro ne sjedini sa začinima.
  4. Servira se hladna.
  5. Može s ukrasiti lišćem peršuna i kolutovima limuna.

Pošalji recept i osvoji Bali Detox poklon vaučer

Posnajela.rs i Bali Detox Centar vam svake sedmice za vreme Uskršnjeg posta poklanjaju vaučer za masažu ili tretman po izboru u Bali Detox Centru. Sve što treba da uradite je da pošaljete recept za pripremu posne hrane koji se već ne nalazi na sajtu. Recept koji ostvari najveću interakciju na našoj Facebook strani je pobednik za prethodnu sedmicu.

Recept pošaljite putem forme ili na email posnajelarecepti@gmail.com

Poklon vaučer za 8. Mart

×
Podeli sa svojim prijateljima










Submit