Posna salata sa pasuljem se priprema na sledeći način:
Krompir skuvajte u ljusci, ocedite, oljuštite i isecite na kockice.
Na zagrejanom ulju kratko propržite iseckani luk i ljutu papričicu, dodajte kockice krompira, oceđeni pasulj iz konzerve i dinstajte 3-4 minuta, na umerenoj temperaturi.
Preručite u posudu za salatu, posolite, pobiberite, prelijte limunovim sokom, pospite iseckanim peršunom i do serviranja čuvajte u frižideru.
Sastojci za brancin na povrću:
1 brancin 500-600 g,
1 paradajz,
1/2 zelene paprike,
1/2 crvene paprike,
1 manji praziluk,
1 manja glavica crnog luka,
1/6 kašičice semena morača,
1/2 kašičice naseckanih listova peršuna,
1/4 kašičice origana,
1/4 kašičice majčine dušice,
maslinovo ulje,
limun,
so,
biber.
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.
U reduSaznaj više