Posna supa od krompira se priprema na sledeći način:
Očišćen, opran i na kockice isečen krompir propržiti kratko na vrelom ulju, preliti ključalom vodom, začiniti začinom od povrća i kuvati desetak minuta dok sasvim ne omekša.
Skuvanu supu skloniti sa vatre, krompir propasirati i vratiti u supu, pa je posuti sitno seckanim peršunom.
Sastojci za posnu tortu sa makom:
1 pakovanje posnih kora za rozen tortu,
600 g maka,
1 posni margarin,
1 limun,
350 g šećera,
500 g vode,
Sastojci za glazuru:
200 g posne čokolade za kuvanje,
1 kašičica ulja ili 2 manje kockice posnog margarina.
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.
U reduSaznaj više