u medjuvremenu očistite i operite peršun i iseckajte ga.
Oljuštite crni luk i sitno ga iseckajte. Stavite ga u činiju i pomešajte ga sa cimetom.
Operite paradajz i krastavce i isecite ih na kockice.
Procedite pšenicu i sastavite sa ostalim sastojcima.
Začinite mešavinom maslinovog ulja, sokom od limuna i solju.
Ostavite u frižider da odstoji. Ukusno je hladno.
Ovo jelo se služi na listovima zelene salate. Ako želite ranije da pripremite ovo jelo, so i limun stavite u poslednjem trenutku, pred posluženje. Za ovo jelo koristi se krupno mlevena pšenica, kao jedan od glavnih sastojaka bliskoistočne kuhinje.
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.
U reduSaznaj više