Posne paprike sa tunjevinom se pripremaju na sledeći način:
Sa paprike oseći poklopce pa ih očistiti od semenki i žilica.
Pomešajte hleb, sitno seckan crni i beli luk, oguljen i na kockice isečen paradajz, strugan celer, tunjevinu i začine, pa mešati da se dobije kompaktna masa i njom puniti paprike.
Napunjene paprike zatvarati kolutima krompira, poređati u vatrostalnu posudu, poprskati mešavinom ulja i vode i zapeći u rerni.
Sastojci za praziluk sa posnim sirom:
500 g praziluka,
4 čena belog luka,
200 ml tomatina,
50 g dimljenog posnog sira (od soje),
100 g sardina u biljnom ulju,
so,
mleveni biber,
mešavina začina.
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.
U reduSaznaj više