Posni pasulj sa haringom ili sardelom Autor: Recept - 22/05/2012 384 FacebookViberWhatsAppTwitterPinterestCopy URL - Advertisement - - Sponzor recepta - Sastojci za posni pasulj sa haringom ili sardelom: 500 g pasulja, 5 glavica iseckanog crnog luka, riba očišćena od kostiju, vinsko sirće, ulje, biber so. Posni pasulj sa haringom ili sardelom se priprema na sledeći način: Skuvati pasulj sa tri glavice crnog luka. Kada je skuvan i propasiran dodati još 2 glavice luka i so. Ribu očišćenu od kostiju takođe propasirati. Sve pobiberiti, malo zakiseliti vinskim sirćetom i preliti uljem. Služiti kao jelo ili garnirung. OCENITE RECEPT: Naziv recepta:Posni pasulj sa haringom ili sardelom Objavljen: 2012-05-22Vreme za pripremu: 1H15MProsečna ocena: 5 Based on 4 Review(s) - Advertisement -