Oslić u kukuruznom brašnu se priprema na sledeći način:
Odmrznite filete, pa ih prosušite čistom krpom.
Pomešajte kukuruzni griz, brašno i beli luk.
Ribu dobro posolite sa obe strane, pa svaki filet uvaljajte u kukuruznu mešavinu, otresite višak brašna, ređajte na tanjir i ostavite da odstoje neko vreme.
Filete pržite u dubokom, jako zagrejanom ulju dok ne dobije lepu, zlatno žutu boju.
Potrebno je:
1,2 kg različite očišćene morske ribe,
3 kašike brašna,
1 dl maslinovog ulja,
2 glavice luka,
5 čenova belog luka,
200 g paradajz pelata ili 2 kašike paradajz...
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.
U reduSaznaj više