Pleh za pečenje premazati uljem, u njemu ravnomerno rasporediti polovinu tankog testa za kadaif, poprskati otopljenim margarinom, posuti mlevenim orasima i suvim grožđem.
Prekriti ostatkom tankih rezanaca, poprskati otopljenim margarinom i peći na umerenoj temperaturi oko 40 min.
U međuvremenu skuvati sirup od šećera sa 2 dl vode, nacediti limun i preliti ispečen kadaif.
Sastojci za posni slatkiš od oraha:
Za testo:
200 g brašna,
10 kašika šećera,
10 kašika mlevenih oraha,
kesica praška za pecivo,
6 kašika posnog margarina,
220 ml mineralne vode.
Za krem:
1 litar sojinog mleka sa ukusom vanile,
16 kašika šećera,
4 pudinga od vanile,
230 g posnog margarina,
150 g šećera u prahu,
2 kesice vanilin šećera,
50 g mlevenih + nekoliko prepolovljenih oraha za ukrašavanje.