Posna salata sa paprikom se priprema na sledeći način:
Limetu dobro operite, izrendajte je i iscedite sok.
Papriku isecite na trake i u velikoj posudi za salatu je pomešajte sa opranim pasuljem iz konzerve, crvenim lukom isečenim na kolutove, kuminom, ljutom paprikom, korom limete, solju i malsinovim uljem.
Dobro promešajte i prelijte sokom od limuna, na kraju dodajte peršun i dobro ohladite pre serviranja.
Sastojci za kozice u belom vinu:1kg manjih kozica,100ml maslinovog ulja,3 čena belog luka,1 vezica peršuna,1 kašičica vegete,3 kašike prezli,1 kašičica paradajz pirea,250ml belog vina.
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.
U reduSaznaj više