Kašiku ulja sipajte u veliki tiganj sa nelepljivom podlogom i zagrejte ga na umerenoj temperaturi, pa izdinstajte sitno iseckani crveni i beli luk, zatim dodajte cveklu i promešajte.
Posolite i pobiberite, još jednom promešajte i dinstajte od 3 do 5 minuta, da cvekla omekša i ispusti sok.
Sipajte u posudu za salatu, začinite balsamiko sirćetom i pospite sitno iseckanim vlašcem.
Sastojci za posni bezglutenski rolat od heljde i pečuraka:1 pakovanje heljdinih kora,350g heljde,300g šampinjona,1 šoljica kikirikija,1 kašičica slatke paprike,đumbir,mirođija, ulje, so.
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.
U reduSaznaj više