Najbolji posni receptiPosna predjelaPosni sosovi i umaci Posni majonez na tri načina Od Recept - 24/11/2013 FacebookPinterestTwitterViberWhatsApp 3. Posni majonez sa limunom Potrebno je: 6 ravnih kašika gustina, 24 kašike vode, 3 kašičice senfa, 9 kašika ulja, sok od 1/2 limuna, biber, so. Priprema: 6 ravnih kašika gustina dobro izmešati sa 24 kašike vode da se razbije svaka grudvica, pa sve skuvati da se zgusne. Kad se masa prohladi, uz neprekidno mućenje mikserom dodati prvo 3 kašičice senfa, a zatim jednu po jednu 9 kašika ulja i na kraju sok od 1/2 limuna. Mutiti da sve bude kompaktno. Dodati soli i bibera prema ukusu. Ostaviti da stoji na hladnom, najmanje 1 sat pre služenja ili korišćenja u pripremi drugih posnih jela. 1 od 3 OCENITE RECEPT:{{#message}}{{{message}}}{{/message}}{{^message}}Your submission failed. The server responded with {{status_text}} (code {{status_code}}). Please contact the developer of this form processor to improve this message. Learn More{{/message}}{{#message}}{{{message}}}{{/message}}{{^message}}It appears your submission was successful. Even though the server responded OK, it is possible the submission was not processed. Please contact the developer of this form processor to improve this message. Learn More{{/message}}Submitting… Naziv recepta:Posni majonez Objavljen: 2013-11-24Vreme za pripremu: 25MProsečna ocena: 3 Based on 228 Review(s)