Posna zelena čorba sa pirinčem se priprema na sledeći način:
Dobro očišćen, opran i sitno iseckan spanać spustiti zajedno sa očišćenim i opranim pirinčem i jednom šargarepom u litar kipuće vode i kuvati petnaestak minuta.
Od ulja, brašna i aleve paprike napraviti zapršku, pa njome začiniti čorbu.
Začinjenu čorbu posoliti i ostaviti da se kuva još pet minuta.
Sastojci za posni čokoladni šolja kolač za 5 min:
4 supene kašike brašna,
1 prilično zrela banana,
3 sup. kašike kakaoa,
2 sup. kašike meda,
3 sup. kašike skuvane kafe ili nekog biljnog mleka,
pola sup. kašike praška za pecivo,
25 g posne čokolade iseckane na kockice.
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.
U reduSaznaj više