Prokuvajte šećer sa pola šolje vode, sklonite sa vatre, podelitena dva dela, pa jednu polovinu pomešajte s keksom, rastopljenom čokoladom i aromom pomorandže, a drugu s kokosom.
Rastanjite koru od keksa, stavite u sredinu kobasicu napravljenu od kokosa i uvijte kolač kao salamu.
Glazuru umutite od šećera u prahu i nekoliko kapi vode, aromatizujte i, ako je potrebno, dodajte malo boje.
Sastojci za posnu salatu od kinoe sa tofuom:
1 šolja kinoe,
200g tofu sira,
1 šargarepa,
1 crvena paprika,
1 šolja brokolija,
2 kašike maslinovog ulja,
sok od 1 limuna,
1 kašičica meda (opciono),
so i biber po ukusu,
sveži peršun za posipanje.
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.
U reduSaznaj više