Posna pašteta od pečuraka

1878
- Advertisement -

Pašteta od pečuraka

Sastojci za posnu paštetu od pečuraka:

  • 1/2 kg šampinjona,
  • 100 g oljuštenog badema,
  • pola veze peršuna,
  • sok od pola limuna,
  • 3 kašike ulja,
  • 2-3 čena belog luka,
  • 1 glavica crnog luka,
  • 50 g posnog majoneza
    - Sponzor recepta -
    Baner D - Mamas (Omnico)
    .

Posna pašteta od pečuraka se priprema na sledeći način:

  1. Na ulju dinstati sitno iseckan crni i beli luk i pečurke.
  2. Ostaviti da se ohladi, dodati peršun i sve usitniti u blenderu.
  3. Gotovu masu prebaciti u činiju, pa dodati mlevene bademe, posni majonez i sok od limuna po ukusu.
  4. Posoliti, pobiberiti i sve izmešati da se dobro sjedini.
OCENITE RECEPT:
recipe image
Naziv recepta:
Posna pašteta od pečuraka
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:
51star1star1star1star1star Based on 9 Review(s)
- Advertisement -