Smudj sa posnim majonezom se priprema na sledeći način:
U posudu staviti vezu bele zeleni, šargarepu, celer, belo vino, sirće, sitno seckan crni luk, naliti hladnom vodom, dodati začine, očišćenu i opranu ribu, pa kuvati dok riba ne omekša.
Skloniti sa vatre i ostaviti da se ohladi.
Ribu izvaditi iz supe, staviti je na oval i preliti posnim majonezom.
Sastojci za praziluk sa posnim sirom:
500 g praziluka,
4 čena belog luka,
200 ml tomatina,
50 g dimljenog posnog sira (od soje),
100 g sardina u biljnom ulju,
so,
mleveni biber,
mešavina začina.
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.
U reduSaznaj više