Posni bećar paprikaš Autor: Recept - 09/02/2015 2918 FacebookViberWhatsAppTwitterPinterestCopy URL - Advertisement - - Sponzor recepta - Sastojci za posni bećar paprikaš: 500 g paradajza, 500 g crnog luka, 500 g svežih paprika, 500 g krompira, 4 kašike ulja, so, mešavina začina. Posni bećar paprikaš se priprema na sledeći način: Povrće očistiti, iseći na veće komade, po ukusu začiniti i kratko propržiti na zagrejanom ulju, sve osim paradajza. Kada povrće omekša, doda se oljušten i isečen paradajz, nalije voda, posoli i sve, uz povremeno mešanje, dinstati dok ne uvri suvišna tečnost. Po ukusu začiniti. Poslužiti toplo uz prilog po želji. OCENITE RECEPT: Naziv recepta:Bećar paprikaš Objavljen: 2015-02-09Vreme za pripremu: 40MProsečna ocena: 4 Based on 11 Review(s) - Advertisement -