Grilovana pastrmka Autor: Recept - 12/02/2015 1860 FacebookViberWhatsAppTwitterPinterestCopy URL - Advertisement - - Sponzor recepta - Sastojci za grilovanu pastrmku: 400-600 g pastrmke, 2 kašike maslinovog ulja, so, biber, peršun ili mladi zeleni luk. Grilovana pastrmka se priprema na sledeći način: Pripremljenu ribu marinirati u mešavini ulja, soli i bibera, najmanje 30 minuta. U međuvremenu dobro zagrejati roštilj ili teflonski tiganj, obložen aluminijumskom folijom. Peći marinirane pastrmke sa svake strane po oko 5 minuta, ili dok riba ne bude suvog, rastresitog mesa. Poslužiti toplo, posuto naseckanim listovima peršuna i po ukusu mladim lukom. OCENITE RECEPT: Naziv recepta:Grilovana pastrmka Objavljen: 2015-02-12Vreme za pripremu: 1H20MProsečna ocena: 4 Based on 13 Review(s) - Advertisement -