Grilovana pastrmka

1860
- Advertisement -

Grilovana pastrmka

- Sponzor recepta -
Baner D - Mamas (Omnico)

Sastojci za grilovanu pastrmku:

  • 400-600 g pastrmke,
  • 2 kašike maslinovog ulja,
  • so,
  • biber,
  • peršun ili mladi zeleni luk.

Grilovana pastrmka se priprema na sledeći način:

  1. Pripremljenu ribu marinirati u mešavini ulja, soli i bibera, najmanje 30 minuta.
  2. U međuvremenu dobro zagrejati roštilj ili teflonski tiganj, obložen aluminijumskom folijom.
  3. Peći marinirane pastrmke sa svake strane po oko 5 minuta, ili dok riba ne bude suvog, rastresitog mesa.
  4. Poslužiti toplo, posuto naseckanim listovima peršuna i po ukusu mladim lukom.
OCENITE RECEPT:
recipe image
Naziv recepta:
Grilovana pastrmka
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:
41star1star1star1stargray Based on 13 Review(s)
- Advertisement -