Posni kolač sa kremom od jagoda i vanile se priprema na sledeći način:
Keks izmrvite u blenderu i pomešajte sa margarinom koji ste prethodno otopili na sobnoj temperaturi.
Sipajte u kalup obložen masnim papirom i pecite u rerni na 150 stepeni oko 10 minuta.
Skuvajte puding sa šećerom i 300 ml sojinog mleka, promešajte, prohladite i umešajte krem sir i začine.
Jagode isecite na kriške i poređajte na ohlađenu keks koru, namažite kremom od vanile, ohladite 30 minuta u frižideru i prelijte otopljenim džemom od rabarbare.
Sastojci za posnu ovsenu kašu sa jabukom:
1 šolja ovsenih pahuljica,
1 šolja vode,
1 jabuka,
2 kašike kikiriki putera,
1 kašika meda.
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.
U reduSaznaj više