Posna torta od pomorandžine kore se priprema na sledeći način:
Narandžine kore držati u hladnoj vodi nekoliko sati.
Zatim naliti svežu vodu pa kuvati kore dok ne omekšaju.
Prohlađene kore samleti na mašini za meso pa pomešati sa mlevenim keksom, šećerom i suvim grožđem koje je stajalo u toploj vodi u kojoj su se kuvale narandžine kore.
Masu oblikovati rukama i premazati ulupanim šlagom.
Sastojci za paštetu od sardine i kiselih krastavčića:
2 konzerve sardine,
šolja maslinovog ulja (može i suncokretovo),
2-3 čena belog luka,
1 glavica crnog luka,
3 kisela krastavčića srednje veličine,
kašika kečapa,
so.
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.
U reduSaznaj više