Sve lepo sjediniti i podeliti u 4 činijice. Pleh obložiti pek-papirom, izliti smesu i peći 10 min, izvaditi i ne skidati papir. Tako i preostale tri.
Prvi fil:
500 ml vode,
400 g šećera da prokuva,
u preostalih 500 ml vode razmutiti: 4 pudinga od čolade i 200 g posnog mleka u prahu (npr. sojino, kokosovo…).
Zakuvati, kada se zgusne dodati 100 g posne čokokade. Mešati dok se ne istopi. Ostaviti da se ohladi. Umutiti 400 g posnog margarina sa 100 g šećera u prahu i sjediniti.
posebno u preostalih 300 ml vode razmutiti: 3 pudinga od maline, zakuvati. Ostaviti malo da se prohladi.
Posna Baron torta – redosled filovanja:
U pleh u kom se peklo, staviti prvu koricu sa papirom na gore, skinuti ga, fil malina, fil čokolada, pa opet korica sa papirom na gore koji skinete kada prenesete u pleh i opet filovi.
Kada se stegne torta, okrenuti na tacnu i zaliti ganaž glazurom (200 g posne čokolade, 200 ml posne slatke pavlake – bez kazeina, ima u bolje snabevenim radnjama), kada se istopi izliti preko torte. Meni je trebalo i za šlag…nakon što sam umutila posni šlag, dodala sam par kašika ohlađenog ganaža.
Sastojci za posnu salatu sa kukuruzom i pasuljem:
250 g smrznutog kukuruza šećerca,
konzerva crvenog pasulja,
dve kašičičice balzamiko sirćeta,
dve kašike ulja,
biber,
so.
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.
U reduSaznaj više