Naslovna Sastojci Biber

Posna jela sa sastojkom: biber

Riba na pirinču na hilandarski način

Riba na pirinču na hilandarski način

Očišćena riba iseče se na parčad, posoli i ostavi da malo odstoji. Za to vreme tava se namaže maslinovim uljem i u nju se stavlja opran, nekuvan pirinač.
Posna krem čorba od celera

Posna krem čorba od celera

Sastojci za posnu krem čorbu od celera: 1 veći celer, 2 šargarepe, 1 krompir, 1 manja glavica crnog luka, so, biber.
Posna pašteta od oraha

Posna pašteta od oraha

Sastojci za posnu paštetu od oraha: 200 g mlevenih oraha, začin od povrća, so, biber, beli luk, senf, voda.
posna sarma od vinovog lisca recept

Posna sarma od vinovog lista

Sastojci za posnu sarmu od vinovog lista: 30-40 vinovih listova, 1 šolja pirinča, 1 šargarepa (urendana), 1/2 kg crnog luka (iseckanog), ulje, 1 krompir (urendan), 50 g sojinih ljuspica (poparenih), 50 g suncokreta (samlevenog), so, biber, aleva paprika.
posno-cufte-od-pasulja

Posno ćufte od pasulja

Sastojci za posno ćufte od pasulja: pasulj, ulje, praziluk, so, biber.
posna corba od kupusa ribanca

Posna čorba od kupusa ribanca

Sastojci za posnu čorbu od kupusa ribanca: 500 g kupusa ribanca, glavica crnog luka, kašika ulja, crvena paprika, 2 krompira, po kašičica slatke i ljute mlevene paprike, 250 ml povrtnog bujona, 2 karanfilića, list lorbera, prstohvat mlevenog kima, kašika seckanog peršuna, kašika posnog majoneza, so, biber.
Začinjeni krompir iz rerne recept

Začinjeni krompir iz rerne

Sastojci za začinjeni krompir iz rerne: 800 g krompira, 2 čena belog luka, 3 kašike maslinovog ulja, 2 grančice ruzmarina, so, biber.
oslic sa povrcem recept

Oslić sa povrćem

Sastojci za oslić sa povrćem: 600 g fileta oslića, 4 velika paradajza, 4 glavice crnog luka, 4 kašike maslinovog ulja, 2 kašike seckanog svežeg peršuna, so, biber.
riblji specijalitet sa grejpom recept

Riblji specijalitet sa grejpom

Sastojci za riblji specijalitet sa grejpfrutom: 150 g fileta deverike bez kože, 150 g fileta bakalara bez kože, 150 g fileta brancina bez kože, 1 grejpfrut, 3 glavice mladog luka, 1 limun, veza vlašca, 2 kašike maslinovog ulja, so, biber.
fileti brancina sa pomorandzom i limetom recept

Fileti brancina sa pomorandžom i limunom

Sastojci za filete brancina sa pomorandžom i limunom: 4 fileta brancina, 1 beli deo struka praziluka, 2 zelena limuna, 2 pomorandže, 2 struka mladog luka, 60 g posnog margarina, 100 ml riblje čorbe, 1 kašičica iseckanog vlašca, maslinovo ulje, so, biber.

Najpopularniji recepti

marinirani smudj

10 načina za pripremu ribe koje morate probati

Ovu su recepti za pripremu ribe i morskih plodova na deset fenomenalnih načina: 10. Brancin sa povrćem 9. Hladne skuše 8. Marinirani smuđ 7. Šaran punjen orasima...
posna pita sa visnjama recept

10 posnih slatkih pita koje morate probati

Ovo su recepti za pripremu deset posnih slatkih pita. Posne slatke pite - to je ono kad vam hrska i topi se u ustima
bajadere

10 posnih kolača koje morate probati

Ovo su recepti deset posnih kolača koje morate probati: 10. Štanglice od kestena sa rumom 9. Kiflice od piva 8. Posni medeni kolač 7. Posne štanglice od lešnika...