Naslovna Sastojci Konzervans

Posna jela sa sastojkom: konzervans

kiseli krastavcici recept

Kiseli krastavčići

Sastojci za kisele krastavčiće: 5 kg krastavca, 4 l vode, 1 l sirćeta (9%), 400 g šećera, 150 g soli, 1 konzervans, 1 vinobran, beli luk, lovorov list, list celera.
sirup od kajsija

Domaći sirup od kajsija

Sastojci za domaći sirup od kajsija (za 12 l soka): 10 kg zrelih kajsija, 7 kg šećera, 10 dl vode, 10 limuntusa, 2 konzervansa.
Sok od koprive recept

Domaći sok od koprive

Sastojci za domaći sok od koprive: 100 vrhova koprive, 3 kg šećera, 3 l vode, 5 kesica limuntusa, 5 g konzervansa, flašica ekstrata od kivija.
punjeni plavi patlidzan

Punjeni plavi patlidžan

Sastojci za punjeni plavi patlidžan: 4-5 manja plava patlidžana, 1 crvena paprika, 1 žuta paprika, 2 šargarepe, 4-5 čena belog luka, 1/2 veze peršuna, 1 l vode, 4-5 kašike soli, 1 kašika šećera, 1/2 kesice konzervansa.
sarena salata

Šarena salata

Sastojci za šarenu salatu: 2 kg karfiola, 1 kg šargarepe, 1 kg paprika, 0,5 kg crnog luka, 5,5 kg kupusa, 1 vezica peršuna, 1-2 ljute paprike, 0,5 l ulja, 0,5 kg vinskog sirćeta, 250 g soli, 300 g šećera, 1 kesica konzervansa.
kiseli krastavci

Kiseli krastavci

Sastojci za kisele krastavce: 5 kg krastavca, 4 l vode, 1 l sirćeta (9%), 400 g šećera, 150 g soli, 1 konzervans, 1 vinobran, beli luk, lovorov list, list celera.

Najpopularniji recepti

posna pita sa visnjama recept

10 posnih slatkih pita koje morate probati

Ovo su recepti za pripremu deset posnih slatkih pita. Posne slatke pite - to je ono kad vam hrska i topi se u ustima
Posna čorba od karfiola sa grizom na vodi recept

Najbolja posna jela na vodi

Pogledajte najbolja posna jela na vodi po našem izboru. Ovi posni recepti na vodi su za pripremu posnih jela na vodi od posnih supa i čorbi, preko posnih glavnih jela na vodi do posnih deserata na vodi.
5 recepata za posne pizze koje morate probati

5 recepata za posne pizze koje morate probati

Pogledajte recepte za pet posnih pizza koje morate probati. Izabrali smo najbolje posne pizze za vas.