Na ulju propržiti sitno seckani crni luk i na kolute isečenu šargarepu.
Dodati 1 kašiku brašna i još malo propržiti, zatim naliti 1,5 l vode, dodati krompir isečen na kockice, 2 lista lovora, kašiku bio začina i kuvati dok krompir ne omekša.
Po želji začiniti sirćetom neposredno pre serviranja.
Sastojci za posni čokoladni kolač na vodi:
2 čaše brašna,
3 kašike džema (po izboru),
prašak za pecivo,
1,5 čaša šećera,
2 čaše vode,
kašičica cimeta.
Za glazuru može menaž čokolada, a ja sam pravila glazuru tako što sam skuvala 2 kašike kakaoa, vanilin šećer i malo vode.
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.
U reduSaznaj više