Naslovna Sastojci Paradajz pire

Sastojak: paradajz pire

jota

Jota

0
Sastojci za jotu: 100 g pasulja, 250 g kiselog kupusa, 250 g krompira, 100 g paradajz pirea, glavica crnog luka, 50 g brašna, 50 g belog luka, ulje, so, crni biber.
francuska mućkalica recept

Posna francuska mućkalica

0
Sastojci za posnu francusku mućkalicu: 250 g tikvica, plavi patlidžan, 400 g paradajza, 2 glavice crnog luka, crvena i žuta paprika, 2 čena belog luka, po 3 grančice timijana i origana, po 2 grančice bosiljka i ruzmarina, 3-4 kašike ulja, 2 kašike paradajz pirea, 100-150 ml povrtnog bujona, so i biber.
zapecena sarma sa listovima svezeg kupusa

Zapečena posna sarma od svežeg kupusa

0
Sastojci za zapečenu posnu sarmu od svežeg kupusa: Za kupus: 1,5 kg svežeg kupusa, kašika kima, kašika soli, voda i velika šerpa. Za fil: 200 ml ulja, 1 crni luk (može i više), 4 šargarepe, 2 krompira, koren, stabljika i list celera, 2 manje tikvice, 2-3 kašike paradajz pirea, začin C, vegeta, so, biber, povrtna kocka za supu, veza svežeg peršuna, bosiljak, ruzmarin, do 700 ml vode, 200 g pirinča, ulje za premazivanje, kim za posipanje.
posna paradajz corba na vodi recept

Posna paradajz čorba na vodi

0
Sastojci za posnu paradajz čorbu na vodi: glavica crnog luka, veza zeleni, 200 ml. paradajz pirea, šolja pirinča, bosiljak, origano, kašičica soli, kašičica šećera.
pecurke sa sosom od avokada

Posne pečurke sa sosom od avokada

0
Sastojci za posne pečurke sa sosom od avokada: 250 g seckanih pečuraka, 3 kašike maslinovog ulja, biber, so, 1/2 dl belog vina, 2-3 zrela ploda avokada, sok od 1 limuna, 2 velike kašike paradajz pirea, pola glavice sitno iseckanog crnog luka, četvrtina sveže ljute papričice, kašika sitno izdrobljenog lista korijandera.
sote sa povrcem

Postan sote sa povrćem

0
Sastojci za postan sote sa povrćem: 200 g šargarepe, 150 g crnog luka, 200 g patlidžana, 200 g tikvica, 300 g šampinjona, 3-4 kašike soja sosa, 2 kašike paradajz pirea, peršun, so, biber, ulje.
tuna bageti

Tuna bageti

0
Sastojci za tuna bagete: pola baget hleba, 1 konzerva tunjevine, nekoliko kašika paradajz pirea ili kečapa, 1 crvena paprika, 100-150 g kukuruza - iz konzerve ili kuvanog, sir od soje, po želji seckani mladi luk.
corba-od-sampinjona-sa-belim-vinom

10 posnih čorbi koje morate probati

0
Fenomenalni recepti za pripremu divnih posnih čorbi. Pogledajte deset najboljih

Najčitaniji recepti