Posni majonez na tri načina Autor: Recept - 24/11/2013 12372 FacebookViberWhatsAppTwitterPinterestCopy URL - Advertisement - 3. Posni majonez sa limunom - Sponzor recepta - Potrebno je: 6 ravnih kašika gustina, 24 kašike vode, 3 kašičice senfa, 9 kašika ulja, sok od 1/2 limuna, biber, so. Priprema: 6 ravnih kašika gustina dobro izmešati sa 24 kašike vode da se razbije svaka grudvica, pa sve skuvati da se zgusne. Kad se masa prohladi, uz neprekidno mućenje mikserom dodati prvo 3 kašičice senfa, a zatim jednu po jednu 9 kašika ulja i na kraju sok od 1/2 limuna. Mutiti da sve bude kompaktno. Dodati soli i bibera prema ukusu. Ostaviti da stoji na hladnom, najmanje 1 sat pre služenja ili korišćenja u pripremi drugih posnih jela. OCENITE RECEPT: Naziv recepta:Posni majonez Objavljen: 2013-11-24Vreme za pripremu: 25MProsečna ocena: 3 Based on 235 Review(s) - Advertisement -