Naslovna Sastojci Prokelj

Posna jela sa sastojkom: prokelj

slatko od sljiva punjeno orasima

Vegetarijanska jela koja morate probati

U iznetim receptima nekada smo koristili maslinovo, bundevino ili suncoretovo hladno ceđeno ulje, kao i začinsko bilje: peršun, celerov list, ruzmarin, mažuran, majčinu dušicu, bosiljak, divlji luk (sremuš), žalfiju, mirođiju i dr.
lignje i fileti soma u sosu

Lignje i fileti soma u sosu

Sastojci za lignje i filete soma u sosu: 1 kg kolutova lignji, 400 g fileta soma, 1 praziluk, 1 crveni luk, 1/2 glavice crvenog kupusa, 1 crvena kisela paprika, 3-4 kisela krastavca, 2 šargarepe, 1 koren celera, 1 manji prokelj, 1 ljuta paprika, 400 g šampinjona, malo soja ili tamari sosa, mešavine suvog začina po ukusu, ulje, 750 g pirinča, brašna po potrebi.
restovani losos recept

Restovani losos

Sastojci za restovani losos: 500 g lososa, 250 g bukovača, 200 g prokelja, limun, pomorandža, mirođija, ulje, so, mleveni crni biber.
mediteranska-salata

Mediteranska salata

Sastojci za mediteransku salatu: 2 paradajza, 2 krastavca, 2 konzervirane crvene paprike, 200 g prokelja, zelena salata, glavica luka, 100 g zelenih maslinki, origano, 1 kuvani krompir, so, crni biber.
prokelj sa prelivom

Posni prokelj sa prelivom

Sastojci za posni prokelj sa prelivom: 750 g prokelja, 3 veće šargarepe, 3 praziluka, 2 kašike margarina, 2 kašike jabukovog sirćeta, kašika iseckanog peršunovog lišća, 3 kašičice iseckane mirođije, 5 kašika brašna, biber, so.

Najpopularniji recepti

corba-od-sampinjona-sa-belim-vinom

10 posnih čorbi koje morate probati

Fenomenalni recepti za pripremu divnih posnih čorbi. Pogledajte deset najboljih
klijanje deteline

6 načina za pripremu sirove hrane

Ovaj vid posne ishrane je veoma zdrav i zbog toga što sadrži niz korisnih vitamina, minerala i drugih sastojaka, koji regulišu razmenu materija u ljudskom organizmu
slatko od sljiva punjeno orasima

Vegetarijanska jela koja morate probati

U iznetim receptima nekada smo koristili maslinovo, bundevino ili suncoretovo hladno ceđeno ulje, kao i začinsko bilje: peršun, celerov list, ruzmarin, mažuran, majčinu dušicu, bosiljak, divlji luk (sremuš), žalfiju, mirođiju i dr.