Naslovna Sastojci Urma

Sastojak: urma

Posne kuglice sa suvim voćem recept

Posne kuglice sa suvim voćem

0
Sastojci za posne kuglice sa suvim voćem: 6 kašika brusnica ili suvog grožđa, 4 suve smokve, 6 urmi, 4 kašike mlevenih badema, 2 kašičice nezaslađenog kakao praha, po pola kašičice mlevenog kardamoma i korijandera, prstohvat morske soli i kašičica limunovog soka. Za valjanje: kakao u prahu, kokos.
dzem-od-suvog-voca-sa-djumbirom

Džem od suvog voća sa đumbirom

0
Sastojci za džem od suvog voća sa đumbirom: 200 g urmi, 250 g suvih šljiva, 250 g suvih kajsija, 250 g suvih smokava, 125 g šećera, 3 kašike đumbira, 1, 2 l vode.
Posna čorba od karfiola sa grizom na vodi recept

Najbolja posna jela na vodi

0
Pogledajte najbolja posna jela na vodi po našem izboru. Ovi posni recepti na vodi su za pripremu posnih jela na vodi od posnih supa i čorbi, preko posnih glavnih jela na vodi do posnih deserata na vodi.
carske bombone

Posne carske bombone

0
Sastojci za posne carske bombone: 100 g šećera, 200 g mlevenih oraha, 200 g suvog groždja, 200 g urmi, 200 g suvih smokava, 200 g kandirane pomorandžine kore, pola šolje ruma.
Manastirska pita recept

Manastirska pita

0
Sastojci za manastirsku pitu: Za testo: 100 g šećera, 6 kašika džema od kajsija, po šolja seckanih oraha, urmi i suvog grožđa, 1/2 l mlake vode, sok i rendana kora pomorandže, 500 g brašna, pola kašičice praška za pecivo, limunova kora, kašičica sode bikarbone, pola kašičice cimeta.
vocna salama

Posna salama od voća

0
Sastojci za posnu salamu od voća: 200 g urmi, 200 g suvih smokava, 200 g mlevenih oraha, 100 g seckanih oraha, 100 g kandiranog voća, 50 g suvog grožđa, 200 g šećera, 5 kašika prah šećera.
bajadere

10 posnih kolača koje morate probati

0
Ovo su recepti deset posnih kolača koje morate probati: 10. Štanglice od kestena sa rumom 9. Kiflice od piva 8. Posni medeni kolač 7. Posne štanglice od lešnika...
bombice od smokvi

10 neodoljivih posnih kolačića

0
Donosimo vam recepte deset neodoljivih posnih kolačića lakih za pripremu i još lepših za uživanje u njihovom ukusu

Najčitaniji recepti