Posne pite i testa

posna testa, posne pite, posna, testa, pite, posno testo, posna pita, posna testa recepti, posne pite recepti, posna pita recept, recept za posnu pitu

posna pita sa makom

Posna pita sa makom na vodi

Sastojci za posnu pitu sa makom: 500 g mlevenog maka, 500 g kora za pitu, 300 g šećera, 150 g suvog groždja (nije obavezno), vanilin šećer (nije obavezno), voda, malo brašna.
hleb sa lukom recept

Posni hleb sa lukom

Sastojci za posni hleb sa lukom: 250-300 g crnog luka, 2 kašike ulja, 1 kašika suvog kvasca, 1 kašika šećera, 350 ml tople vode, 400-500 g brašna, 1 kašika soli, malo bibera.
pogaca sa tunjevinom recept

Posna pogača sa tunjevinom

Sastojci za posnu pogaču sa tunjevinom: 500 g brašna, 15 g kvasca, 3,5 dl vode, 3 kašike maslinovog ulja, 2 kašičice soli, 3 vezice mladog crnog luka, 200 g crnih maslina, 200 g tunjevine iz konzerve, 6 koktel paradajza, kašičica peršuna, sok od pola limuna, 3 kašičice maslinovog ulja.
zeljanik sa kukuruznim brasnom recept

Zeljanik sa kukuruznim brašnom

Sastojci za zeljanik sa kukuruznim brašnom: 600 g kukuruznog brašna, 500 g zelja, koprive ili spanaća, 1 šolja ulja, so, 1 prašak za pecivo.
posna projara sa lukom recept

Posna projara sa lukom

Sastojci za posnu projaru sa lukom: 3 vezice mladog crnog luka, 800 g kukuruznog brašna, 1 šolja ulja, so, mlaka voda po potrebi.
Posne pogačice

Posne pogačice

Sastojci za posne pogačice: po 100 g raženih, ovsenih, sojinih, pšeničnih i ječmenih pahuljica, kisela voda, crni luk (ili praziluk), beli luk, konzerva tunjevine, začini po izboru (so, biber, kurkuma, peršun, majčina dušica, senf, kečap…) povrće po izboru seckano na kockice (šargarepa, krompir, tikvice, keleraba, paprika, plavi paradajz, rotkva, blitva, spanać, sremuš…) brašno ili prezle.
pita od spanaca, praziluka i pecuraka

Posna pita od spanaća i šampinjona

Sastojci za posnu pitu od spanaća i šampinjona: 500 g gotovih kora za pitu, 300 g spanaća, 200 g šampinjona, 100 g praziluka, 150 g biljnog sira (od soje), ulje, so.
lisnati integralni stapici

Lisnati integralni štapići

Sastojci za posne integralne štapiće: 500 g integralnog brašna, 300 g belog brašna, 1 prašak za pecivo, 1 dcl ulja, 3 dcl mlake vode, 1 margarin za premazivanje, susam za posipanje.
Štapići sa kikirikijem

Posni štapići sa kikirikijem

Sastojci za posne štapiće sa kikirikijem: 250 g posnog margarina, 250 ml ulja, 2,5 dcl piva (ili vode), 400 g seckanog kikirikija, 1 kg brašna, 1 prašak za pecivo, 1 ravna kasika soli.
hleb sa ruzmarinom

Hleb sa ruzmarinom

Sastojci za hleb sa ruzmarinom: 1 glavica belog luka, 20 g svežeg kvasca, 100 ml tople vode, 1 kašičica šećera, 1 kašičica soli, 200 g crnog brašna, 300 g belog brašna, 2 kašike ulja, ruzmarin, topla voda po potrebi.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -