Sokovi bez konzervansa

domaći sokovi bez konzervansa, recepti za domaće sokove bez konzervansa, sokovi bez konzervanska recepti, sokovi koji se pripremaju bez konzervansa

Domaći sok od kivija recept

Domaći sok od kivija

Sastojci za domaći sok od kivija: 1 kg kivija, 1 kg šećera, 1 l prokuvane i ohlađene vode.
cedjeni sok od jabuka celera kelja spanaca i limuna recept

Ceđeni sok od jabuke, celera i spanaća

Sastojci za ceđeni sok od jabuke, celera i spanaća: 4 zelene jabuke osrednje veličine, 3 veće stabljike celera, 2 lista kelja, 1 limun, 120 g spanaća.
Sirup za sok od kupina recept

Sirup za sok od kupina

Sastojci za sirup za sok od kupina: 2 kg kupina, 600 ml vode, 1 kg šećera, 25 g limuntusa.
Sirup za sok od višanja recept

Sirup za sok od višanja

Sastojci za sirup za sok od višanja: 5 kg višanja, 3 l vode, 5 kg šećera, 5 kesica limuntusa (50 g).
Kašasti sok od krušaka recept

Kašasti sok od krušaka

Sastojci za kašasti sok od krušaka: 10 kg zrelih krušaka, 1 kg šećera, 2 limuna, 3 l vode.
bistri-sok-od-jabuka-recept

Bistri sok od jabuka

Sastojci za bistri sok od jabuka: 1 kg jabuka, 300 g šećera, 1 kesica limuntusa, 6 litara vode.
sirup za sok od dunja recept

Sirup za sok od dunja

Sastojci za sirup za sok od dunja: 1 kg dunja, 2,5 litre vode, 500 g šećera, limunov sok od jednog limuna.
cedjeni sok od paradajza i sargarepe recept

Ceđeni sok od šargarepe i paradajza

Sastojci za ceđeni sok od šargarepe i paradajza: 5 šargarepa, 2 paradajza.
cedjeni sok od kruske jabuke sargarepe celera i mirodjije recept

Ceđeni sok od jabuke, kruške, šargarepe, celera i mirođije

Sastojci za ceđeni sok od jabuke, kruške, šargarepe, celera i mirođije: 1 jabuka, 1 kruška, 4 šargarepe, 1 mladika celera, 2 mladike mirođije 1 kašika meda.
cedjeni sok od sargarepe i pomorandze recept

Ceđeni sok od šargarepe i pomorandže

Sastojci za ceđeni sok od šargarepe i pomorandže: 4 šargarepe, 3 pomorandže.

Najpopularniji recepti

slatko od sljiva punjeno orasima

Vegetarijanska jela koja morate probati

U iznetim receptima nekada smo koristili maslinovo, bundevino ili suncoretovo hladno ceđeno ulje, kao i začinsko bilje: peršun, celerov list, ruzmarin, mažuran, majčinu dušicu, bosiljak, divlji luk (sremuš), žalfiju, mirođiju i dr.
bajadere

10 posnih kolača koje morate probati

Ovo su recepti deset posnih kolača koje morate probati: 10. Štanglice od kestena sa rumom 9. Kiflice od piva 8. Posni medeni kolač 7. Posne štanglice od lešnika...
klijanje deteline

6 načina za pripremu sirove hrane

Ovaj vid posne ishrane je veoma zdrav i zbog toga što sadrži niz korisnih vitamina, minerala i drugih sastojaka, koji regulišu razmenu materija u ljudskom organizmu