posna pasteta od oslica recept

Posna pašteta od oslića

0
Sastojci za posnu paštetu od oslića: 500 g fileta od oslića, 2 kašike soja sosa, 3 čena belog luka, 2 kašike maslinovog ulja, vezica peršuna, biber, so.
posni namaz od patlidzana recept

Posni namaz od patlidžana

0
Sastojci za posni namaz od patlidžana: 2 srednja patlidžana, 1 veći čen belog luka sitno iseckan, 2 kašičice mlevenog kima, sok od jednog limuna, 3 kašike maslinovog ulja, so i mleveni biber po ukusu, 2 kašike sitno seckanog lista peršuna.
posni umak mediteranska salsa recept

Posni umak Mediteranska salsa

0
Sastojci za mediteransku salsu: 500 g paradajza, glavica crnog luka, 5 čenova belog luka, crvena paprika, 2 kašike sveže isceđenog soka od limuna, 6 kašika peršuna, kašičica morske soli, kašičica bibera.
ajvar od riblje ikre recept

Ajvar od riblje ikre

0
Sastojci za ajvar od riblje ikre: 500 g riblje ikre, 1/4 l ulja, sok od 1/2 limuna, so, 1/2 glavice crnog luka.
kuvani umak od belog luka recept

Kuvani umak od belog luka

0
Sastojci za kuvani umak od belog luka: 2 dl ulja, 3 kašike oštrog brašna, 2 glavice belog luka, kašičica začina od povrća, šolja vode, malo soka od limuna, soli po ukusu.
riblja pasteta recept

Riblja pašteta

0
Sastojci za riblju paštetu: 3 konzerve tunjevine, 3 čena belog luka, 1 veći krompir, 1 šargarepa, 1 crni luk, limun, peršun, biber, so.
namaz od pasulja i rena

Posni namaz od pasulja i rena

0
Za namaz od pasulja i rena potrebno je: 1 veća konzerva crvenog pasulja, 1 iseckan čen belog luka, 1 manja glavica crnog luka, sitno iseckana, rena po ukusu, najmanje 1 kašičica, a moze i više, ulje, sirće, so, biber, sitno seckan peršun.

Najčitaniji recepti