Naslovna Sastojci Beli luk

Sastojak: beli luk

Zalivene mantije recept

Zalivene mantije

Sastojci za zalivene mantije: testo za pitu, ulje, origano, beli luk, maslinovo ulje, biljna pavlaka bez kazeina.
posni rizoto sa komadicima soje na vodi recept

Posni rižoto sa komadićima soje na vodi

Sastojci za posni rižoto sa komadićima soje na vodi: 1,5 litar vode, 2 glavice crnog luka, 3 struka mladog crnog luka, 1 krompir, 3 šargarepe, 1 šoljica komadića soje, 3 čena belog luka, 1 šolja pirinča, mleveni biber, mlevena paprika, so i mleveni lan, 1 šolja kuvanog paradajza, 1 svež paradajz.
posne zapecene makarone u basilico sosu recept

Posne zapečene makarone u basilico sosu

Sastojci za posne zapečene makarone u basilico sosu: 1 tegla basilico sosa (sos od paradajza, crnog luka, bosiljka, malo šećera i soli), 1 pakovanje posnih makarona, 2-3 čena belog luka, 1 veći paradajz, maslinovo ulje, so.
rizoto sa skampima recept

Rižoto sa škampima

Sastojci za rižoto sa škampima: 200 g škampa, 1 šolja pirinča, 1-2 čena belog luka, soja sos, so, maslinovo ulje.
beli luk

Beli luk

Lekovite materije belog luka u samom početku imaju izrazitu snagu dezinfekcije i sposobnost da spreče, odnosno suzbiju razvoj bakterija koje omogućuju truljenje u crevima
posne lepinje sa maslinama i belim lukom

Posne lepinje sa maslinama i belim lukom

Sastojci za posne lepinje sa maslinama i belim lukom: 500 g brašna, 4 dl mlake vode, 20 g kvasca, 1 kašičica soli, 1 kašičica šećera, 5 kašika maslinovog ulja, 100 g maslina (praznih ili sa paprikom), 5 čena belog luka.
Sos od belog luka

Sos od belog luka

Sastojci za sos od belog luka: 2 kašike brašna, 2 kašike ulja, so, 2-3 čena belog luka, malo peršuna.
varivo od boba

Posno varivo od boba

Sastojci za posno varivo od boba: 500 g zrna boba, 2 kašike ulja, 1/2 kašike brašna, 1 glavica crnog luka, 1 lovorov list, 2-3 čena belog luka, ljuta aleva paprika, biber, so.
punjene tikvice na vodi

Posne punjene tikvice

Sastojci za posne punjene tikvice: 1 kg tikvica, 100 g pšenice, 200 g lanenog semena, 200 g pečuraka, 150 g crnog luka seckanog, čen belog luka, malo peršuna i bosiljka, biber, 1 dl ulja, masline, suvi začin, so.
zapeceno-povrce

Posno zapečeno povrće

Sastojci za posno zapečeno povrće: 700 g paradajza, 2 tikvice, 1 patlidžan, 4 čena belog luka, 2 grančice ruzmarina, 4 lovorova lista, maslinovo ulje, so, biber, prstohvat ljute paprike.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -