poklon za 8. mart - Dan žena
Naslovna Sastojci Biljni začin

POSNA JELA SA SASTOJKOM: biljni začin

Postan pilav sa komadićima soje recept

Postan pilav sa komadićima soje

0
Sastojci za postan pilav sa komadićima soje: 1/2 kg pirinča, 1 kg isečenog crnog luka, 2 dl ulja, 100 g komadića soje obarenih, 1 šargarepa isečena na kolutiće, so, suvi biljni začin, mleveni biber, 1 veza seckanog peršuna i celera.
bukovaca oca gavrila na vodi recept

Bukovača Oca Gavrila na vodi

0
Sastojci za bukovaču Oca Gavrila na vodi: 300 g bukovače, 4 krompira, 4 šargarepe, 3-4 sveže paprike, sveže mleveni paradajz (ili paradajz pire), so, začini po želji.
zapečen posni pasulj sa povrcem recept

Zapečen pasulj sa povrćem

0
Sastojci za zapečen pasulj sa povrćem: 250-300 g pasulja tetovca, 300 g praziluka, 2 glavice crnog luka, 3-4 paprike, peršunov list, ulje, 4 paradajza, začin od povrća, so, biber.
daikon supa recept

Daikon supa

0
Sastojci za Daikon supu: 1 srednja bela rotkva, 2 štapića celera, 1 manji crveni luk, 1/2 praziluka, 1 šargarepa, ulje, 1 kašika seckanog peršuna, prstohvat belog luka u prahu, 200 g pelata paradajza, mešavina začina.
Posna čorba od karfiola sa grizom na vodi recept

Najbolja posna jela na vodi

0
Pogledajte najbolja posna jela na vodi po našem izboru. Ovi posni recepti na vodi su za pripremu posnih jela na vodi od posnih supa i čorbi, preko posnih glavnih jela na vodi do posnih deserata na vodi.
Najbolje riblje pljeskavice

Najbolje riblje pljeskavice

0
Sastojci za riblje pljeskavice: razna riba (poželjno je imati šarana 20%, pastrmke 10%, ostalo su kvalitetnije ciprinide kao što su plotica, klen, škobalj, mrena, od drugih vrsta može som, grgeč...).
punjene tikvice na vodi

Posne punjene tikvice

0
Sastojci za posne punjene tikvice: 1 kg tikvica, 100 g pšenice, 200 g lanenog semena, 200 g pečuraka, 150 g crnog luka seckanog, čen belog luka, malo peršuna i bosiljka, biber, 1 dl ulja, masline, suvi začin, so.
zlatiborski kacamak

Zlatiborski kačamak

0
Sastojci za posni zlatiborski kačamak: 200 g belog kukuruznog brašna, 100 g heljdinog brašna, 2 veze samoniklog zelja, 150 g spanaća, kašičica začina, kašika marinade (beli luk i peršun u ulju), kašičica svežeg vlašca (ili suvog ako nema svežeg), so, biber, ulje.

Najčitaniji recepti