Naslovna Sastojci Biljni začin

Sastojak: biljni začin

Posni odresci soje sa kikirikijem, povrćem i pirinčem

Posni odresci soje sa kikirikijem, povrćem i pirinčem

Sastojci za posne odreske soje sa kikirikijem, povrćem i pirinčem: 100 g sojinih odrezaka, 1 šargarepa, 1 paprika, pola glavice kupusa manjeg ili 300 g 50 g kikirikija, 200 g pirinča, biljni začini, gustin, soja sos, djumbir, vegeta, biber.

Posni burek

Sastojci za posni burek: 500 g tankih kora, 2 glavice crnog luka, 2 krompira, 400 g šampinjona, 3 kašike ulja, so, biber, suvi začin. Za premaz kora: 300 ml kisele vode, 100 ml ulja
Postan pilav sa komadićima soje recept

Postan pilav sa komadićima soje

Sastojci za postan pilav sa komadićima soje: 1/2 kg pirinča, 1 kg isečenog crnog luka, 2 dl ulja, 100 g komadića soje obarenih, 1 šargarepa isečena na kolutiće, so, suvi biljni začin, mleveni biber, 1 veza seckanog peršuna i celera.
bukovaca oca gavrila na vodi recept

Bukovača Oca Gavrila na vodi

Sastojci za bukovaču Oca Gavrila na vodi: 300 g bukovače, 4 krompira, 4 šargarepe, 3-4 sveže paprike, sveže mleveni paradajz (ili paradajz pire), so, začini po želji.
zapečen posni pasulj sa povrcem recept

Zapečen pasulj sa povrćem

Sastojci za zapečen pasulj sa povrćem: 250-300 g pasulja tetovca, 300 g praziluka, 2 glavice crnog luka, 3-4 paprike, peršunov list, ulje, 4 paradajza, začin od povrća, so, biber.
daikon supa recept

Daikon supa

Sastojci za Daikon supu: 1 srednja bela rotkva, 2 štapića celera, 1 manji crveni luk, 1/2 praziluka, 1 šargarepa, ulje, 1 kašika seckanog peršuna, prstohvat belog luka u prahu, 200 g pelata paradajza, mešavina začina.
Posna čorba od karfiola sa grizom na vodi recept

Najbolja posna jela na vodi

Pogledajte najbolja posna jela na vodi po našem izboru. Ovi posni recepti na vodi su za pripremu posnih jela na vodi od posnih supa i čorbi, preko posnih glavnih jela na vodi do posnih deserata na vodi.
Najbolje riblje pljeskavice

Najbolje riblje pljeskavice

Sastojci za riblje pljeskavice: razna riba (poželjno je imati šarana 20%, pastrmke 10%, ostalo su kvalitetnije ciprinide kao što su plotica, klen, škobalj, mrena, od drugih vrsta može som, grgeč...).
punjene tikvice na vodi

Posne punjene tikvice

Sastojci za posne punjene tikvice: 1 kg tikvica, 100 g pšenice, 200 g lanenog semena, 200 g pečuraka, 150 g crnog luka seckanog, čen belog luka, malo peršuna i bosiljka, biber, 1 dl ulja, masline, suvi začin, so.
zlatiborski kacamak

Zlatiborski kačamak

Sastojci za posni zlatiborski kačamak: 200 g belog kukuruznog brašna, 100 g heljdinog brašna, 2 veze samoniklog zelja, 150 g spanaća, kašičica začina, kašika marinade (beli luk i peršun u ulju), kašičica svežeg vlašca (ili suvog ako nema svežeg), so, biber, ulje.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -