Naslovna Sastojci Kopriva

Sastojak: kopriva

corba od kopriva na vodi

Posna čorba od kopriva na vodi

Sastojci za posnu čorbu od kopriva: 1 kg lista od kopriva, 2 l vode, 1 glavica crnog luka, 1 veza peršuna, 4 čena belog luka, 3 kašike brašna, 2 kašike biljnog začina, 1 dl jabukovog sirćeta, so, malo vode.
posna corba od kopriva i praziluka

Posna čorba od kopriva i praziluka

Sastojci za posnu čorbu od kopriva i praziluka: 500 g koprive, 3-4 praziluka, 3 kašike ulja, 4 kašike brašna, kašika jabukovog ili vinskog sirćeta, aleva paprika, so.
pasulj sa koprivom

Postan pasulj sa koprivom

Sastojci za posni pasulj sa koprivom: 300 g pasulja, kopriva, 2 suve crvene paprike, koren paštrnaka, kašika brašna, veza mladog luka, so, mleveni biber, aleva paprika, peršun za dekoraciju.
corba-od-sampinjona-sa-belim-vinom

10 posnih čorbi koje morate probati

Fenomenalni recepti za pripremu divnih posnih čorbi. Pogledajte deset najboljih
posna corba od krompira i koprive

Čorba od krompira i koprive

Za posnu čorbu od krompira i koprive potrebno je: 500 gr koprive, 2-3 krompira, glavica crnog luka, kašika brašna, kašika začina od povrća, beli luk u prahu, so, sok od 1/2 limuna
pirinac-sa-koprivama-posna-jela-na-vodi

Pirinač sa koprivama

Potrebno je: 250 g pirinča, 2 kašike vegete, 1/2 kg koprivinog mladog lišća, veća glavica crnog luka, 1 veza peršuna, so. Priprema: Pirinač obariti u vodi u koju smo dodali vegetu. Koprivino mlado...
posna corba od koprive recept

Posna čorba od koprive

Sastojci za posnu čorbu od koprive: 500 g koprive, glavica crnog luka, kašičica aleve paprike, kašičica brašna.
Posno varivo sa somovinom i korpivom recept

Posno varivo sa somovinom i koprivom

Sastojci za posno varivo sa somovinom i koprivom: 800 g fileta soma, 150 g mladih listova kopriva, 200 g perca mladog crnog luka, 1 mala kafena šoljica pirinča, 50 ml domaćeg paradajz pirea, pola kašičice aleve paprike, pola kašičice suve mirođije, mleveni crni biber, mešavina začina, so, ulje.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -