Naslovna Sastojci Peršun

Sastojak: peršun

paradajz punjen pasuljem i pirincem

Punjeni paradajz sa rižotom i pasuljem

Za paradajz punjen rižotom i pasuljem potrebno je: 250 g svežeg crvenog pasulja, 750 ml bujona od povrća, 100 g crnog luka, 450 g pirinča, 250 ml crnog vina, 8 komada svežeg paradajza, 3 čena belog luka, kašika svežeg peršuna
posni punjeni paradajz recept

Posni punjeni paradajz

Sastojci za posni punjeni paradajz: 1 kg paradajza, 100 g pirinča, šaka graška, glavica crnog luka, 1/2 struka praziluka, celer, 1 šargarepa, maslinovo ulje, vegeta, peršun, biber, so.
posna salata od leblebija

Posna salata od leblebija

Sastojci za posnu salatu od leblebija: 500 g leblebija iz konzerve ili kuvanih i oceđenih, veća jabuka, 2 krastavca, grančica celera, manji grozd belog grožđa, veća crvena paprika, čen belog luka, limun, pola veze peršuna, struk-dva mladog luka, so i biber.
kremasti rizoto posnajela

Posni kremasti rižoto

Sastojci za posni kremasti rižoto: 2 šoljice pirinča, 2 veće glavice luka, čaša belog vina, 3 kašike maslinovog ulja, 1 l supe od povrća (u...
grasak sa lignjama posnajela.rs

Grašak sa lignjama

Sastojci za grašak sa lignjama: 1 kg očišćenih lignji, 300 g očišćenog mladog graška, koren celera, šargarepa, čen belog luka, 2 dl belog vina, glavica luka, 300 g paradajz pirea, na vrh kašičice šećera, veza peršuna, maslinovo ulje, biber, so.
predjelo od mladog povrca

Posno predjelo od mladog povrća

Sastojci za posno predjelo od mladog povrća: 300 g očišćenog mladog graška, 400 g mlade šargarepe, veza peršuna, sveža ljuta papričica, 2 inćuna iz konzerve, pola limuna, kašika sirćeta, grančica-dve majorana, maslinovo ulje, so, biber.
sitake rizoto posna jela recept

Posni šitake rižoto

Sastojci za posni šitake rižoto: 500 g sušenih šitake pečuraka, 500 g pirinča, kašika ulja, čen belog luka, 0,5 dl belog vina, kašika svežeg iseckanog peršuna, so, biber po ukusu.
nanina boranija u dunstu posnajela.rs

Nanina boranija u dunstu

Sastojci za Naninu boraniju u dunstu: 1 kg boranije, 2 glavice crnog luka, 3 šargarepe, 2 korena peršuna, 1 koren celera, 1 glavica belog luka, sok od 1 limuna, kašika prezli, ulje, peršun, biber, so.
posna corba od lisicarki

Posna čorba od lisičarki

Za posnu čorbu od lisičarki potrebno je: 400 g lisičarki, glavica crnog luka, 50 g margarina, 3 čena belog luka, jedna šargarepa, kašika seckanog svežeg peršuna, beli biber, so po ukusu
namaz od sardine posnajela.rs

Posni namaz od sardine

Sastojci za posni namaz od sardine: 125 g margarina, 1 konzerva sardina, 1 glavica crnog luka, sok od 1/2 limuna, peršun, so, biber.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -