Naslovna Sastojci Peršun

Sastojak: peršun

losos sa sljivama posna jela

Losos sa šljivama i krastavcem

Sastojci za losos sa šljivama i krastavcem: 4 fileta lososa, 4 šljive, veliki krastavac, 2 glavice crvenog luka, žuta ili narandžasta paprika, 2 kašike sitno iseckanog svežeg lista peršuna, 4 kašike maslinovog ulja, 2 kašike vinskog sirćeta, morska so biber po ukusu.
posna salata od lignji

Posna salata od lignji

Sastojci za posnu salatu od lignji: 500 g lignji, 1 manji struk praziluka, maslinovo ulje, sok od limuna, morska so, veza peršuna, pola kašičice sušene žalfije.
posni rolat sa povrcem posna jela na vodi

Posni rolat sa povrćem

Sastojci za posni rolat sa povrćem: 400 g krompira, 100 g spanaća, 100 g pirinča, 2 šargarepe, veza peršuna, 100 g mariniranih šampinjona, pola kašičice slatke paprike, pola kašičice granula belog luka, 3 čena belog luka, 50 g kečapa (ili paradajz pirea), 100 g susama.
paradajz punjen pasuljem i pirincem

Punjeni paradajz sa rižotom i pasuljem

Za paradajz punjen rižotom i pasuljem potrebno je: 250 g svežeg crvenog pasulja, 750 ml bujona od povrća, 100 g crnog luka, 450 g pirinča, 250 ml crnog vina, 8 komada svežeg paradajza, 3 čena belog luka, kašika svežeg peršuna
posni punjeni paradajz recept

Posni punjeni paradajz

Sastojci za posni punjeni paradajz: 1 kg paradajza, 100 g pirinča, šaka graška, glavica crnog luka, 1/2 struka praziluka, celer, 1 šargarepa, maslinovo ulje, vegeta, peršun, biber, so.
posna salata od leblebija

Posna salata od leblebija

Sastojci za posnu salatu od leblebija: 500 g leblebija iz konzerve ili kuvanih i oceđenih, veća jabuka, 2 krastavca, grančica celera, manji grozd belog grožđa, veća crvena paprika, čen belog luka, limun, pola veze peršuna, struk-dva mladog luka, so i biber.
kremasti rizoto posnajela

Posni kremasti rižoto

Sastojci za posni kremasti rižoto: 2 šoljice pirinča, 2 veće glavice luka, čaša belog vina, 3 kašike maslinovog ulja, 1 l supe od povrća (u...
grasak sa lignjama posnajela.rs

Grašak sa lignjama

Sastojci za grašak sa lignjama: 1 kg očišćenih lignji, 300 g očišćenog mladog graška, koren celera, šargarepa, čen belog luka, 2 dl belog vina, glavica luka, 300 g paradajz pirea, na vrh kašičice šećera, veza peršuna, maslinovo ulje, biber, so.
predjelo od mladog povrca

Posno predjelo od mladog povrća

Sastojci za posno predjelo od mladog povrća: 300 g očišćenog mladog graška, 400 g mlade šargarepe, veza peršuna, sveža ljuta papričica, 2 inćuna iz konzerve, pola limuna, kašika sirćeta, grančica-dve majorana, maslinovo ulje, so, biber.
sitake rizoto posna jela recept

Posni šitake rižoto

Sastojci za posni šitake rižoto: 500 g sušenih šitake pečuraka, 500 g pirinča, kašika ulja, čen belog luka, 0,5 dl belog vina, kašika svežeg iseckanog peršuna, so, biber po ukusu.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -