Naslovna Sastojci Zelena paprika

Sastojak: zelena paprika

Posna salata sa azuki pasuljem

Posna salata sa azuki pasuljem

Sastojci za posnu salatu sa azuki pasuljem: 150g azuki pasulja, 450g kukuruza šećerca, 2 glavice crvenog luka, 1 crvena paprika, 1 zelena paprika, 1 žuta paprika, 1/2 praziluka, so, sirće, ulje, peršun.
Pirinač na manastirski način

Pirinač na manastirski način

Sastojci za pirinač na manastirski način: 1,5 šolja pirinča, 1 glavica crnog luka, 1 veća crvena ili zelena paprika, 10 crnih maslina, 1 šargarepa, 2 kašike paradajz pirea, 1 manja tikvica, 150 g pečuraka, so, 100 ml ulja, peršun, 1 kašika suve nane.
5 recepata za posne pizze koje morate probati

5 recepata za posne pizze koje morate probati

Pogledajte recepte za pet posnih pizza koje morate probati. Izabrali smo najbolje posne pizze za vas.
brancin na povrcu

Brancin na povrću

Sastojci za brancin na povrću: 1 brancin 500-600 g, 1 paradajz, 1/2 zelene paprike, 1/2 crvene paprike, 1 manji praziluk, 1 manja glavica crnog luka, 1/6 kašičice semena morača, 1/2 kašičice naseckanih listova peršuna, 1/4 kašičice origana, 1/4 kašičice majčine dušice, maslinovo ulje, limun, so, biber.
krompir sa povrcem u rerni

Postan krompir sa povrćem u rerni

Sastojci za krompir sa povrćem u rerni: 1 kg krompira, 1 crvena paprika, 1 zelena paprika, 2 glavice crnog luka, 3 šargarepe, so, aleva paprika, origano, ulje.
paradajz corba sa pirincem recept

Posna paradajz čorba sa pirinčem

Sastojci za posnu paradajz čorbu sa pirinčem: 500 g paradajza, so, crni luk, aleva paprika, zelena paprika, peršunov list, celerov list, brašno, ulje, pirinač.
zapeceni-hleb-sa-povrcem-posni-kanape

Zapečeni hleb sa povrćem

Sastojci za zapečeni hleb sa povrćem: 8 kriški integralnog hleba, 1 zelena paprika, 1 manja tikvica, 2 paradajza, 1 kašičica seckanog vlašca, 1 čen belog luka, 100 g biljnog sira (od soje), 1 manja ljuta papričica, so, biber, maslinovo ulje.
sarena salata od povrca

Posna šarena salata sa integralnim pirinčem

Sastojci za posnu šarenu salatu: 300 g integralnog pirinča, 100 g graška ili boranije, 100 g mladih tikvica, 1 zelena paprika, 1 crvena paprika, 2 šargarepe, čen belog luka, malo peršuna, sok od pola limuna, 100 g kiselih krastavaca, biber, so.
djuvec bez mesa

Đuveč bez mesa

Sastojci za đuveč bez mesa: 2 tikvice, 1 plavi patlidžan, 3 krompira, 500 g luka, 2 paradajza, 3 kašike pirinča, 200 g boranije, 2 zelene paprike, 3 kašike crvene mlevene paprike, peršun, ulje, so, crni biber.
riba na pirincu

Riba na pirinču

Riba na pirinču se priprema na sledeći način: Očišćena riba iseče se na parčad, posoli i ostavi da malo odstoji. Za to vreme tiganj se namaže maslinovim uljem i u nju se stavlja opran, nekuvan pirinač. Preko njega se naslaže krupno sečen crni luk, kolutovi zelene paprike, ako je ima, a preko svega poređa se riba.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -