Naslovna Sastojci Baget

Sastojak: baget

Posni brusketi sa picom

Posni brusketi sa picom

Sastojci za posne bruskete sa picom: 1 vekna integralnog hleba ili bageta, isečenog na kriške ili trougliće, 2 kašike maslinovog ulja, 2 čena belog luka, sitno seckana, 200 g paradajz sosa, 1 kašičica suvog origana, 1 kašičica suvog bosiljka, 100 g biljnog sira (opciono), 1 šaka svežeg bosiljka, iseckanog, so i biber po ukusu.
Posni brusketi sa paradajzom i bosiljkom

Posni brusketi sa paradajzom i bosiljkom

Sastojci za posne bruskete sa paradajzom i bosiljkom: 1 baget ili vekna hleba, isečena na kriške, 4-5 zrelih paradajza, iseckanih na sitne kockice, 2-3 čena belog luka, sitno iseckana, 1/4 šolje maslinovog ulja, 1/2 šolje svežeg bosiljka, iseckanog, so i biber po ukusu, balzamiko sirće (opciono).
brusketi sa maslinama i sremusem

Brusketi sa maslinama i sremušem

Sastojci za bruskete sa maslinama i sremušem: 1 hleb baget, 400 g posnog majoneza, pola veze sremuša (ili nekoliko čenova belog luka), 100 g crnih maslina, 100 g zelenih maslina, 1 mali crveni luk, so, biber, maslinovo ulje, peršun.
tuna bageti

Tuna bageti

Sastojci za tuna bagete: pola baget hleba, 1 konzerva tunjevine, nekoliko kašika paradajz pirea ili kečapa, 1 crvena paprika, 100-150 g kukuruza - iz konzerve ili kuvanog, sir od soje, po želji seckani mladi luk.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -