Naslovna Posna predjela Posni slani rolati

Posni slani rolati

posni, slani, rolati, recepti, posni slani rolati recepti, posni rolati slani, slani posni rolati, slani rolati, slani posni rolati, recepti za posne slane rolate

posni rolat sa somovinom i oslicem

Posni rolat sa somovinom i oslićem

Sastojci za posni rolat sa somovinom i oslićem: 1 kg fileta somovine, 500 g fileta oslića, 300 g obarenog pirinča, 1 veći struk praziluka, 1 veća glavica crnog luka, 5 čena belog luka, so, biber, začin, 1 kašičica sode bikarbone, 2 fileta pečene crvene paprike, 200 g posnog dimnjenog kačkavalja, 300 g pečuraka, ulje.
posni-rolat-sa-sampinjonima

Posni rolat sa šampinjonima

Sastojci za posni rolat sa šampinjonima: 500 g tankih kora za pitu, 800 g šampinjona, 2 glavice srednje crnog luka, 1 dl ulja, 500 g biljnog kačkavalja, 400-500 g kečapa, origano.
rolat od krompira i ribe

Postan rolat od krompira i ribe

Sastojci za postan rolat od krompira i ribe: 1 kg krompira, 100 g margarina, 200 g obarene i od kostiju očišćene ribe, 200 g spanaća, 200 g šargarepe, kašičica margarina, so, biber, 2 čena belog luka.
posni rolat sa povrcem posna jela na vodi

Posni rolat sa povrćem

Sastojci za posni rolat sa povrćem: 400 g krompira, 100 g spanaća, 100 g pirinča, 2 šargarepe, veza peršuna, 100 g mariniranih šampinjona, pola kašičice slatke paprike, pola kašičice granula belog luka, 3 čena belog luka, 50 g kečapa (ili paradajz pirea), 100 g susama.
posni rolat s vlašcem recept

Posni rolat s vlašcem

Sastojci za posni rolat s vlašcem: 500 g krompira, 200 g brašna za hleb, 40 g margarina, 50 ml mlake vode, so, začin C, 30 g margarina, vlašac, 80 g prezli.

Posni hlebić od tunjevine

Sastojci za posni hlebić od tunjevine: 2 konzerve tunjevine, 4 veća kuvana krompira, 2 kisela krastavca, 3 kašike posnog majoneza, šaka zelenih maslina, limun, so, biber.
posni slani rolat sa krompirom recept

Posni slani rolat sa krompirom

Sastojci za posni slani rolat: 1 kg krompira, 100 g spanaća ili veza blitve, 100 g pirinča, 2 šargarepe, veza peršuna, 100 g mariniranih šampinjona, 1/2 kašičice aleve paprike, 1/2 kašičice belog luka u prahu, 100 g posnog majoneza, 50 g kečapa, 50 g susama.
punjena francuska vekna

Punjena francuska vekna

Sastojci za punjenu francusku veknu: 1 francuska vekna, 3-4 seckana kisela krastavčića, 2-3 seckane barene šargarepe, 2 konzerve tunjevine (oceđene od ulja), 1 umućen margarin, 2 kašičice senfa, malo peršuna, biber, so.
oblanda sa tunjevinom

Posna oblanda sa tunjevinom

Sastojci za posnu oblandu sa tunjevinom: 1 list oblande, 2 konzerve tunjevine, 100 g kukuruza šećerca, 3 veća kisela krastavčića, 2 kašike preprženog susama, 100 g margarina, so, biber, kečap.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -