Postan hleb sa bananama i bademima recept

Postan hleb sa bananama i bademima

0
Sastojci za postan hleb sa bananama i bademima: 1 ipo šolja brašna, tri četvrtine šolje ovsenih pahuljica, pola šolje smeđeg šećera, pola kašičice soli, 1 ipo kašičica suvog kvasca, pola šolje badema, prstohvat muskatnog oraščića, 1 kašičica cimeta, četvrtina šolje ulja, 3 i po zrele banane.
posna kasa sa pirincanim mlekom recept

Posna kaša sa pirinčanim mlekom

0
Sastojci za posnu kašu sa pirinčanim mlekom: 6 kašika ovsenih pahuljica, 500 ml pirinčanog mleka, 3 zrele banane, 100 g mlevenih ili seckanih oraha, 2 kašike šećera, 2 kašike meda, 1 kašičica cimeta.
posna corba od kupusa ribanca

Posna čorba od kupusa ribanca

0
Sastojci za posnu čorbu od kupusa ribanca: 500 g kupusa ribanca, glavica crnog luka, kašika ulja, crvena paprika, 2 krompira, po kašičica slatke i ljute mlevene paprike, 250 ml povrtnog bujona, 2 karanfilića, list lorbera, prstohvat mlevenog kima, kašika seckanog peršuna, kašika posnog majoneza, so, biber.
Začinjeni krompir iz rerne recept

Začinjeni krompir iz rerne

0
Sastojci za začinjeni krompir iz rerne: 800 g krompira, 2 čena belog luka, 3 kašike maslinovog ulja, 2 grančice ruzmarina, so, biber.
Hrskavi krompir iz rerne recept

Hrskavi krompir iz rerne

0
Sastojci za hrskavi krompir iz rerne: 1 kg krompira, 50 ml maslinovog ulja, čen belog luka, 50 g posnog margarina, 2 kašike timijana, 2 kašike vlašca, peršun, so.
Posno jelo od pasulja i kiselog kupusa recept

Posno jelo od pasulja i kiselog kupusa

0
Sastojci za posno jelo od pasulja i kiselog kupusa: 500 g belog pasulja, 3 glavice crnog luka, 12 kašika ulja, 2 manje glavice kiselog kupusa, aleva paprika, so, biber.
posne punjene suve paprike recept

Posne punjene suve paprike

0
Sastojci za posne punjene suve paprike: 15 većih suvih paprika, 300 g pirinča, 2 veće glavice crnog luka, 1 beli deo praziluka, 150 g suvog grožđa, 100 g seckanih oraha, 100 ml maslinovog ulja, so, biber.
pikantne tikvice recept

Pikantne tikvice

0
Sastojci za pikantne tikvice: 3-4 tikvice srednje veličine, brašno i malo aleve paprike, 2-3 čena belog luka, 1 veza peršuna, šoljica ulja, 2 kašike sirćeta, origano, so.

Najčitaniji recepti