Naslovna Sastojci Sok od limuna

Sastojak: sok od limuna

solunske štanglice recept

Solunske štanglice

Sastojci za solunske štanglice: 1/2 kg šećera, sok od 1 limuna, sok od 4 pomorandže, 1 kg jabuka, strugana kora od 1 pomorandže, 250 g badema, 2 table oblande.
posni namaz od patlidzana recept

Posni namaz od patlidžana

Sastojci za posni namaz od patlidžana: 2 srednja patlidžana, 1 veći čen belog luka sitno iseckan, 2 kašičice mlevenog kima, sok od jednog limuna, 3 kašike maslinovog ulja, so i mleveni biber po ukusu, 2 kašike sitno seckanog lista peršuna.
posni umak mediteranska salsa recept

Posni umak Mediteranska salsa

Sastojci za mediteransku salsu: 500 g paradajza, glavica crnog luka, 5 čenova belog luka, crvena paprika, 2 kašike sveže isceđenog soka od limuna, 6 kašika peršuna, kašičica morske soli, kašičica bibera.
posna salata jadran recept

Posna salata Jadran

Sastojci za posnu salatu Jadran: 250 g integralnog pirinča, 2 kisela krastavca, 1 paprika , 3 velike konzerve tunjevine, 2 konzerve sardine, 1 konzerva ringlica, šaka crnih maslina, 1 šoljica + kašičica ulja, 5 paradajza, kašika kapra, kašičica majorana, kašičica majčine dušice, 3 čena belog luka, sok od 2 limuna, šolja posnog majoneza, zelena salata, biber, so.
punjene skuše recept

Punjene skuše

Sastojci za punjene skuše: 4 veće skuše, 2 glavice crnog luka, 50 g oljuštenih i krupno sečenih badema, 30 g suvog grožđa, 2 kašike sitno iseckanog svežeg peršuna, malo korijandera u zrnu, malo cimeta, aleve paprike slatke, malo kima, kriška suvog hleba, 4 kašike ulja, 1/2 šolje tople vode, kašika meda, sok od 1 limuna, so i biber prema ukusu.
mesana riblja salata

Mešana riblja salata

Sastojci za mešanu riblju salatu: 2 velike konzerve tunjevine, 200 g sardela iz konzerve, 1 zelena salata, 4 veća paradajza, 2 glavice crnog luka, 3 čena belog luka 1 veza peršuna, 200 g boranije, 2 šake crnih maslina, sok od 2 limuna, 6 kašika maslinovog ulja, biber, so.
posna-supa-od-celera-i-krompira

Posna supa od celera i krompira

Sastojci za posnu supu od celera i krompira: šolja sitno seckanog celera, 1 krompir, 1/2 glavice crnog luka, 2 kašike maslinovog ulja, kašika brašna, 1/2 kašike aleve paprike, biber, so, limunov sok, začin od sušenog povrća.
pastrmka na roštilju recept

Pastrmka na roštilju

Sastojci za pastrmku na roštilju: 1 kg sveže pastrmke, 1 glavica crnog luka, 1 svež paradajz, 1 zelena paprika, peršun, 1/4 l ulja, sok od jednog limuna.
posna pasta sa gamborima i brokolijem recept

Posna pasta sa gamborima i brokolijem

Sastojci za posnu pastu sa gamborima i brokolijem: 500 g očišćenih velikih gambora, 500 g posnih špageta ili paste po izboru, kašika maslinovog ulja, 200 g cvetova brokolija, 2 čena belog luka, kašika soka od limuna, jedna ljuta zelena paprika, so po ukusu.
ajvar od riblje ikre recept

Ajvar od riblje ikre

Sastojci za ajvar od riblje ikre: 500 g riblje ikre, 1/4 l ulja, sok od 1/2 limuna, so, 1/2 glavice crnog luka.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -