Za testo izgnječite sve sastojke, dodajte malo neskafea i formirajte kuglice.
Svaku kuglicu razvaljajte u kraći valjčić, oblikujte prvo kao elipsu, a potom nožem u sredini napravite usek tako da liči na zrno kafe.
Pomešajte kakao sa šećerom u prahu, pa svako zrno uvaljajte u ovu mešavinu ili rastopite posnu čokoladu za kuvanje, pa svako moka zrno potopite i izvadite da se ohladi.
Sastojci za posne štanglice od meda i čokolade:
250 g meda,
150 g šećera,
100 g posne čokolade,
200 g posnog margarina,
250 g kornfleksa,
250 g sitnoseckanih oraha,
vanilin šećer,
limunov sok,
ulje.
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.U reduSaznaj više