Naslovna Sastojci Posne kore za lazanje

Sastojak: posne kore za lazanje

Posne lazanje recept

Posne lazanje sa tunjevinom

Sastojci za posne lazanje: posne kore za lazanje, ako ih ne nadjete onda mogu poslužiti i kore od heljde (jufke za pitu), 500 g šampinjona, 2 tunjevine, 500 ml paradajz pirea ili paradajz sosa, čaša sojinog mleka, 120 g margarina, 3 kašike brašna, 2 kašike griza, 400 g biljnog sira, origano, začini po želji, kečap.
posne lazanje sa morskim plodovima

Posne lazanje sa morskim plodovima

Sastojci za posne lazanje sa morskim plodovima: 250 g lazanja, 100 g margarina, 150 g biljnog sira, glavica crnog luka, 4 kašike paradajz pirea, 400 g morskih plodova, 2 čena belog luka, začinsko bilje, laneno seme, so, biber.
posne lazanje sa bakalarom i sampinjonima recept

Posne lazanje sa bakalarom i šampinjonima

Sastojci za posne lazanje sa bakalarom i šampinjonima: 250 g posnih kora za lazanje od spanaća (ukoliko ne nadjete, mogu i deblje kore za gibanicu), 150 g bakalara, 250 g šampinjona, 1 kiseli krastavac, 1 crvena paprika, celerov list, 4 kašike maslinovog ulja, 1 dl belog vermuta, sos od paradajza, 2 kašike brašna, šolja vode, kašika ulja, 10 g margarina, kari, šafran, so, biber.
posne lazanje

Posne lazanje

Sastojci za posne lazanje: 9 listova lazanje (možete naći posne kore za lazanje, bez jaja, u bolje snabdevenim prodavnicama, ako ne nađete, možete koristiti i debele kore za gibanicu ili pitu), 1 glavica crnog luka, soja u ljuspicama, 2 šolje sosa od paradajza, 2 čena belog luka, origano, sojino mleko (ili voda u kojoj se kuvalo povrće), ulje, 2 kašike brašna, beli biber, sir od soje (po želji).
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -