Posne lazanje sa morskim plodovima Autor: Recept - 01/12/2013 936 FacebookViberWhatsAppTwitterPinterestCopy URL - Advertisement - - Sponzor recepta - Sastojci za posne lazanje sa morskim plodovima: 250 g lazanja, 100 g margarina, 150 g biljnog sira, glavica crnog luka, 4 kašike paradajz pirea, 400 g morskih plodova, 2 čena belog luka, začinsko bilje, laneno seme, so, biber. Posne lazanje sa morskim plodovima se pripremaju na sledeći način: Na rastopljenom posnom margarinu propržiti luk i morske plodove. Dinstajte 10 minuta, pa dodajte paradajz pire, beli luk, začinsko bilje i začinite po ukusu. Povežite sa brašnom i sklonite s vatre. Lazanje skuvajte i procedite. Vatrostalnu činiju premažite biljnim margarinom, poređajte red lazanja, pa ređajte morske plodove sa sosom i rendanim biljnim sirom. Postupak ponavljajte tako da bude šest slojeva lazanja. Pospite rendanim sirom i lanenim semenom. Pecite 25 minuta na 180 stepeni. OCENITE RECEPT: Naziv recepta:Posne lazanje sa morskim plodovima Objavljen: 2013-12-01Vreme za pripremu: 1H25MProsečna ocena: 4 Based on 3 Review(s) - Advertisement -