Naslovna Sastojci Posni margarin

POSNA JELA SA SASTOJKOM: posni margarin

pastrmka sa bademima

Pastrmka sa bademima

0
Sastojci za pastrmku sa bademima: 4 komada pastrmki, 100 g badema, 100 g margarina, so, 100 g limuna, 30 g brašna.
Posne šišarke

Posne šišarke

0
Sastojci za posne šišarke: 1 margarin, 150 g šećera, 4 kašike kakaoa, 4 štangle čokolade, kašika, dve meda, 350 g kornfleksa.
kolac od griza i vina

Posni kolač od griza i vina

0
Sastojci za posni kolač od griza i vina: 250 g griza, 250 g mlevenih oraha, 250 g šećera, 5 dl belog vina, 1 kašika brašna, 4 kašike ulja, kašičica sode bikarbone, morski oraščić, gorka čokolada za preliv, margarin.
makaroni sa pecurkama

Posne makarone sa pečurkama

0
Sastojci za posne makarone sa pečurkama: 500 gr makarona, 500 gr pečuraka, 100 gr graška, 2 čena belog luka, 1 glavica crnog luka, 1 caša belog vina, 1 kašika brašna, 2 kašike biljnog margarina, 1/2 caše ulja, so.
ajvar stanglice

Posne ajvar štanglice

0
Sastojci za posne ajvar štanglice: Kora: 1 dcl kisele vode, 1 dcl piva, 8 kašika brašna, 4 kašike ajvara, 1/2 kašičice soli, 1 kašičica praška za pecivo. Za fill: 200 g krekera, 125 g margarina, 0,5 dcl vode,
punjena francuska vekna

Punjena francuska vekna

0
Sastojci za punjenu francusku veknu: 1 francuska vekna, 3-4 seckana kisela krastavčića, 2-3 seckane barene šargarepe, 2 konzerve tunjevine (oceđene od ulja), 1 umućen margarin, 2 kašičice senfa, malo peršuna, biber, so.
oblanda sa tunjevinom

Posna oblanda sa tunjevinom

0
Sastojci za posnu oblandu sa tunjevinom: 1 list oblande, 2 konzerve tunjevine, 100 g kukuruza šećerca, 3 veća kisela krastavčića, 2 kašike preprženog susama, 100 g margarina, so, biber, kečap.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -