izrada web sajta, web dizajn
Naslovna Sastojci Peršun

POSNA JELA SA SASTOJKOM: peršun

Ćufte od povrća

Ćufte od povrća

0
Sastojci za ćufte od povrća: 2 tikvice, 2 paradajza, 1 glavica crnog luka, 2 šolje brašna, 1 kašičica praška za pecivo, peršunov list, nana, biber, so.
Postan pilav sa komadićima soje recept

Postan pilav sa komadićima soje

0
Sastojci za postan pilav sa komadićima soje: 1/2 kg pirinča, 1 kg isečenog crnog luka, 2 dl ulja, 100 g komadića soje obarenih, 1 šargarepa isečena na kolutiće, so, suvi biljni začin, mleveni biber, 1 veza seckanog peršuna i celera.
posna corba od kupusa ribanca

Posna čorba od kupusa ribanca

0
Sastojci za posnu čorbu od kupusa ribanca: 500 g kupusa ribanca, glavica crnog luka, kašika ulja, crvena paprika, 2 krompira, po kašičica slatke i ljute mlevene paprike, 250 ml povrtnog bujona, 2 karanfilića, list lorbera, prstohvat mlevenog kima, kašika seckanog peršuna, kašika posnog majoneza, so, biber.
Hrskavi krompir iz rerne recept

Hrskavi krompir iz rerne

0
Sastojci za hrskavi krompir iz rerne: 1 kg krompira, 50 ml maslinovog ulja, čen belog luka, 50 g posnog margarina, 2 kašike timijana, 2 kašike vlašca, peršun, so.
oslic sa povrcem recept

Oslić sa povrćem

0
Sastojci za oslić sa povrćem: 600 g fileta oslića, 4 velika paradajza, 4 glavice crnog luka, 4 kašike maslinovog ulja, 2 kašike seckanog svežeg peršuna, so, biber.
corba-od-kiselog-kupusa-sa-pecurkama recept

Čorba od kiselog kupusa sa pečurkama

0
Sastojci za kiseli kupus sa pečurkama: 500 g kiselog kupusa, 100 g svežih pečurki, 2 glavice crnog luka, 2 krompira, 1 šargarepa, 1 koren peršuna, 3 lovorova lista, 1 glavica belog luka, 2 kašike suve koprive, 6 zrna bibera, 3 suve paprike.
pikantne tikvice recept

Pikantne tikvice

0
Sastojci za pikantne tikvice: 3-4 tikvice srednje veličine, brašno i malo aleve paprike, 2-3 čena belog luka, 1 veza peršuna, šoljica ulja, 2 kašike sirćeta, origano, so.
ratatuj recept

Ratatuj

0
Sastojci za ratatuj: 500 g plavog patlidžana, 400 g paradajza, 500 g tikvica, nekoliko paprika (da nisu ljute), nekoliko glavica crnog luka, 1 čen belog luka, peršun, majoran, žalfija, so, biber, maslinovo ulje.

Najčitaniji recepti

- Advertisement -
- Advertisement -