Naslovna Sastojci Peršun

POSNA JELA SA SASTOJKOM: peršun

posna corba od kupusa ribanca

Posna čorba od kupusa ribanca

0
Sastojci za posnu čorbu od kupusa ribanca: 500 g kupusa ribanca, glavica crnog luka, kašika ulja, crvena paprika, 2 krompira, po kašičica slatke i ljute mlevene paprike, 250 ml povrtnog bujona, 2 karanfilića, list lorbera, prstohvat mlevenog kima, kašika seckanog peršuna, kašika posnog majoneza, so, biber.
Hrskavi krompir iz rerne recept

Hrskavi krompir iz rerne

0
Sastojci za hrskavi krompir iz rerne: 1 kg krompira, 50 ml maslinovog ulja, čen belog luka, 50 g posnog margarina, 2 kašike timijana, 2 kašike vlašca, peršun, so.
oslic sa povrcem recept

Oslić sa povrćem

0
Sastojci za oslić sa povrćem: 600 g fileta oslića, 4 velika paradajza, 4 glavice crnog luka, 4 kašike maslinovog ulja, 2 kašike seckanog svežeg peršuna, so, biber.
corba-od-kiselog-kupusa-sa-pecurkama recept

Čorba od kiselog kupusa sa pečurkama

0
Sastojci za kiseli kupus sa pečurkama: 500 g kiselog kupusa, 100 g svežih pečurki, 2 glavice crnog luka, 2 krompira, 1 šargarepa, 1 koren peršuna, 3 lovorova lista, 1 glavica belog luka, 2 kašike suve koprive, 6 zrna bibera, 3 suve paprike.
pikantne tikvice recept

Pikantne tikvice

0
Sastojci za pikantne tikvice: 3-4 tikvice srednje veličine, brašno i malo aleve paprike, 2-3 čena belog luka, 1 veza peršuna, šoljica ulja, 2 kašike sirćeta, origano, so.
ratatuj recept

Ratatuj

0
Sastojci za ratatuj: 500 g plavog patlidžana, 400 g paradajza, 500 g tikvica, nekoliko paprika (da nisu ljute), nekoliko glavica crnog luka, 1 čen belog luka, peršun, majoran, žalfija, so, biber, maslinovo ulje.
ljutenica recept

Ljutenica

0
Sastojci za ljutenicu: 10 većih ljutih paprika, 5 crvenih paprika šilja, 2 šargarepe, 2 korena peršuna, 1 veza peršuna, pola kašičice soli, 2 kašike sirćeta, 2 kašike ulja.
salata-od-sargarepe recept

Salata od šargarepe

0
Sastojci za salatu od šargarepe: 3 kg šargarepe, 1/2 kg belog luka, 250 g feferona, 1/2 l ulja, 1/2 l sirćeta, celer, peršun, so.

Najčitaniji recepti