Naslovna Sastojci Suvo grožđe

Sastojak: suvo grožđe

kadaif recept

Kadaif

Sastojci za kadaif: 400 g tankih rezanaca, 150 g biljnog margarina, 300 g šećera, 200 g oraha, 50 g suvog grožđa, 1 limun.
Domaća posna baklava recept

Domaća posna baklava

Sastojci za domaću posnu baklavu: 500 g tankih kora, 150 g mlevenih oraha, 200 g šećera, 150 g suvog grožđa, prezle. Za preliv: 600 g šećera, 3 dl vode.
Posne rum bombice recept

Posne rum bombice

Sastojci za posne rum bombice: 250 g margarina, 250 g šećera u prahu, 250 g samlevenog keksa, 100 g mlevenih oraha, kokosovo brašno, malo ruma, suvo grožđe ili lešnik.
Posne nepečene štanglice recept

Posne nepečene štanglice

Sastojci za posne nepečene štanglice: 250 g margaraina, 250 g šećera u prahu, 250 g mlevenog keksa, 250 g ratluka, 250 g suvog grožđa, malo ruma.
ceska posna strudla recept

Češka posna štrudla

Sastojci za češku posnu štrudlu: 250 g margarina, 3 kašike voćnog sirćeta, 250 g brašna. Za fil: 4 strugane jabuke, 50 g suvog grožđa, šolja mlevenih oraha, cimet, šećer po ukusu.
Posne slatke kugle od pirinča, badema i lešnika recept

Posne slatke kugle od pirinča, badema i lešnika

Sastojci za posne slatke kugle od pirinča, badema i lešnika: 200 g integralnog pirinča, 50 g šećera u prahu, 100 g pečenih lešnika, 100 g suvog grožđa, 50 g pečenih badema, sok od pomorandže, 1 kašika likera po želji 3 kašike kokosovog brašna (po želji).
jabuke punjene orasima i suvim grozdjem

Punjene jabuke

Sastojci za punjene jabuke: 4 velike kisele jabuke, 100 g jezgra oraha, 4 supene kašike meda, supena kašika suvog grožđa.
djul pita recept

Đul pita

Za djul pitu potrebno je: 500 g brašna, 300 g oraha, 100 g suvog grožđa, 300 g šećera, ulje, sok od limuna, vanila
zapecene jabuke recept

Zapečene jabuke

Sastojci za zapečene jabuke: 6 većih jabuka, 200 g mlevenih oraha, 100 g suvog grožđa, šest kašika džema, vanilin šećer, cimet.
suva pita sa orasima

Posna suva pita od oraha

Sastojci za posnu suvu pitu od oraha: 1 kg tankih kora za pitu, 100 g mlevenih oraha, 100 g suvog grožđa, 100 g šećera, kesica cimeta. Za preliv: 750 g šećera, limun.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -